keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Hopeasavikurssi

Olin eilen hopeasavikurssilla täällä http://www.hopeasavi.fi/home.php .Oli loistava kurssi ja hopeasavi ihana uusi tuttavuus jonka kanssa aion kyllä tutustua vielä paremmin, mukaani lähti siis aloituspaketti ja savea :)
Olin ottanut kurssille mukaan muutaman pelargonin lehden, ajatuksena muotoilla se hopeasavesta. En ollut varma pystyykö visiotani, joka oli selkeänä mielessäni, toteuttamaan ollenkaan. Kurssin vetäjä auttoi ja kertoi kuinka ideani voi toteuttaa ja lopputulos oli juuri niinkuin halusinkin. Olen älyttömän tyytyväinen tähän työhön. Tuohon lehden keskellä on tarkoitukseni laittaa jokin läpinäkyvä/vaaleahelmi (kunhan sellaisen sopivan löydän) joka kuvaa kastepisaraa, korusta tulee siis Aamukaste. Voi olla että vielä patinoin riipuksessa olevan lehtiruodin jolloin se tulee paremmin esiin. Jälkeenpän huomasin että lehdestä oli tullut vahingossa sydämen muotoinen :)5 kommenttia:

  1. Tosi hieno ja herkkä koru

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen kyllä hirmu tyytyväinen itsekkin :)

    VastaaPoista
  3. Silmä lepää - tosi kaunis!! Mäkin ilmoitin itteni hopeasavikurssille ja pari päivää ennen H-hetkeä se peruttiin liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.. Harmistusta ei voi sanoin kuvailla!! Tuntuu, että en millään malttais odottaa seuraavaa kurssia - varsinkin kun näin näin ihanaa kädenjälkeä !!

    VastaaPoista